Pe langa faptul ca sunt greu de controlat, rozatoarele pot provoca boli si pot afecta alimentele cu deseuri, blanuri si saliva. De fapt, soarecii si sobolanii pot contamina aproximativ 10 ori cantitatea de alimente pe care o consuma.

Daunatorii sunt, de asemenea, gazde pentru puricii, care pot raspandi ciuma si boli cum ar fi virusul choriomeningitei limfocitare. Aceasta boala afecteaza in cea mai mare parte persoanele cu sisteme imunitare slabite si poate duce la dureri de cap, febra si meningita. Desi la prima vedere aceste mici animale par inofensive, pot manifesta un comportament agresiv, atunci cand provocate. De aceea este important sa nu amanati luarea masurilor, deoarece se inmultesc foarte repede si este posibil sa constati ca „dispuneti” de un numar foarte mare de rozatoare, dupa un timp relativ scurt.

Va recomandam ca in cazul unei infestari cu rozatoare sa ne contactacti pentru a putea stabili gravitatea problemei si a va oferi o solutie. Profesionistii nostrii sunt instruiti nu numai pentru a aborda infestatiile actuale, ci si pentru a preveni viitoarele infestari. Planificarea unei inspectii la domiciliu va poate ajuta sa scapati de rozatoare.

Noi va invitam sa ne contactati pentru a va putea oferii unul din numeroasele noastre servicii de deratizare.

Combatem rapid orice fel de daunatori cunoscuti, cei mai frecvent intalniti fiind soarecii si sobolanii.

Echipa noastra efectueaza operatiuni de deratizare atat in spatii interioare (apartamente, case, cladiri de birouri, depozite, hoteluri, unitati de invatamant, etc.), cat si in spatii exterioare (curti, gradini, parcuri, etc.).

Oferim servicii de deratizare in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Brasov.

Preturi Deratizare

Suprafata Sub 50 mp 50-100 mp 100-400 mp Peste 400 mp
Pret 2 RON/mp 1 RON/mp 0,7 RON/mp Oferta personalizata
Este posibil sa te intereseze si servicii precum: