Despre noi

Metropolis Pest SRL

CUI: RO 36285553

Noi cei de la Metropolis Pest SRL suntem o companie de profil pentru controlul daunatorilor. Pe scurt, oferim servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie in Bucuresti si judetele Ilfov, Brasov si Prahova.

Toate lucrarile noastre sunt executate de o echipa de tehnicieni bine pregatiti, suntem pe deplin capabili sa oferim o linie completa de servicii DDD pentru clientii nostri. De asemenea, lucram cu echipament certificat, nou si de inalta calitate pentru a putea fi in conformitate cu toate prevederile si legile date de Ministerul Sanatatii Publice. In acest sens, va invitam sa accesati pagina noastra de autorizatii si galeria noastra foto.

Metropolis Pest presteaza servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare atat pentru entitati juridice, cat si fizice. Ne adresam in special societatilor care activeaza in domeniul de alimentatie, agricultura si alte domenii de interes public, deoarece legislatia in vigoare le impune un standard mai ridicat de igiena si prestarea mai frecventa de astfel de servicii, dar si companiilor private si cladiri de locuinte, curti sau apartamente.

Experienta personalului, specializarea acestuia si solutiile de cea mai buna calitate (predominant BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE) sunt cele care ne recomanda si ne ofera avantaje in lupta cu daunatorii.

Va invitam sa ne contactati pentru orice nevoie de dezinsectie, deratizare sau igienizare completa aveti, iar noi suntem la dispozitia dvs. Garantam eficienta si profesionalism, asadar puteti avea incredere ca va vom rezolva probleme si oferi rezultatele pe care le doriti.

Cativa dintre cei care ne-au ales:
     

Autorizatii si certificari:

Legislatie firme DDD: