In ziua de astazi, mediul inconjurator, mai ales in orasele mari, este masiv populat de bacterii si germeni in special in spatii inchise si in care se utilizeaza intens sisteme de aer conditionat. Aceste microorganisme din aer sunt recunoscuti ca fiind principalele cauze ale numeroaselor boli.

Microbii sunt clasificati ca:
1. Agentii patogeni – virusi, bacterii si ciuperci provoaca rujeolei, varicela, boala legionarilor, tuberculoza si alte boli infectioase
2. Alergenii – bacteriile, ciupercile si produsele lor provoaca rinita alergica, astm, febra umidificatoare si pneumonita de hipersensibilitate
3. Toxinele – endotoxinele, micotoxinele si VOC provoaca o varietate de efecte toxice, iritatii si mirosuri

De ce este importanta protectia anti-microbiana a suprafetelor? O bacterie se poate multiplica de una singura intr-un numar de ordinul miliardelor pe durata a mai putin de 24h.
Metropolis pest ofera o gama larga si unica de servicii dezinfectie si curatare expert pentru a asigura ca situatiile potential daunatoare si periculoase sunt tratate intr-o maniera sigura, discreta si legala. Suntem la dispozitia dvs. pentru servicii de decontaminare completa pentru spitale, clinici, vehicule de urgenta, spatii cu uz in industria alimentara, proprietati vacante, avariate sau afectate de mucegai, centre sportive, teatre, etc.

Metode utilizate pentru realizarea dezinfectiei:

  • • Pulverizarea solutiilor
  • • Nebulizarea sau ,,ceata rece”
  • • Termonebulizarea sau ,,ceata calda”

Dintre toate aceste trei metode, cea mai eficienta s-a dovedit a fi termonebulizarea, intrucat are un efect superior fata de oricare alta metoda.

Preturi Dezinfectie

Suprafata Sub 50 mp 50-100 mp 100-400 mp Peste 400 mp
Pret 2 RON/mp 1 RON/mp 0,7 RON/mp Oferta personalizata
Este posibil sa te intereseze si servicii precum: