Este binecunoscut faptul ca insectele compromit nivelul de igiena al oricariu spatiu, fiind purtatori de bacterii si agenti patogeni, si creaza discomfort. In cazul insectelor precum gandaci, capuse, plosnite, tantari, paianjeni, purici, acarieni, viespi etc. este de dorit prevenirea lor si/sau tratarea zonelor cu risc de infestare inaite de aparitia, respectiv inmultirea acestora.
Cum nu exista o singura metoda universala de a scapa de orice insecta, noi va oferim consultanta si serviciile de dezinsectie adaptate la problema dvs., in functie de tipul daunatorului pe care doriti sa-l eliminati. Dispunem de substante de cea mai buna calitate, de origine germana, marca BAYER PestControl Expert.

Compania ofera o gama larga de servicii de dezinsectie, ce reduc infestarea igienica a daunatorilor la niveluri tolerabile prin aplicarea mai multor formule de insecticid care sunt relativ sigure si de lunga durata. Cladirile si alte structuri de mari dimensiuni care sunt infestate sunt evaluate pentru modul de tratare necesar si pentru insecticidul necesar.
Folosim doua tipuri de dezinsectie, ecologica si chimica. Cea ecologica functioneaza prin amplasarea unor capcane care actioneaza ca un fel de momeala pentru daunatori. Cea chimica se foloseste de insecticide, pulberi si solutii folosite sub forma de abur(fumigare).

In raza noastra de actiune pentru dezinsectie se afla toti daunatorii cunoscuti, cativa dintre acestia fiind: furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, larve, molii, muste, paduchi, paienjeni, plosnite de saltea, paduchi.

Efectuam operatiuni de dezinsectie atat in spatii exterioare (curti, gradini, parcuri, etc.), cat si in spatii interioare (apartamente, case, cladiri de birouri, depozite, hoteluri, unitati de invatamant, etc.).

Metropolis Pest ofera servicii de dezinsectie in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Brasov.

Preturi Dezinsectie

Suprafata Sub 50 mp 50-100 mp 100-400 mp Peste 400 mp
Pret 2 RON/mp 1 RON/mp 0,7 RON/mp Oferta personalizata
Este posibil sa te intereseze si servicii precum: