Ne-am marit aria de acoperire

Publicat la 27-03-2019
Aria de acoperire Metropolis Pest

Povestea noastra incepe in anul 2016 cand am inceput sa oferim servicii de tip DDD (Dezinsectie – Deratizare – Dezinfectie) pe teritoriul capitalei. Chiar daca sediul nostru se afla in Bucuresti, nu ne-am oprit sa oferim servicii dezinsectie si deratizare si in alte orase. Am incercat sa ne extindem cu pasi marunti si, exact cum spune o vorba romaneasca, „sa nu ne intindem mai mult decat ne este patura”.

Pe aceasta cale vrem sa anuntam ca ne-am extins aria de acoperire, iar acum actionam si in judetul Ilfov, judetul Prahova si judetul Brasov. Pe zi ce trece, incercam sa fim mai aproape de tine si sa-ti oferim cele mai bune servicii de tip DDD.

Actionam, pe piata din Romania, din anul 2016. De la bun inceput, noi am crezut in dezvoltare, adaptare si performanta. Astfel, inca de la debutul pe piata, am ales sa oferim doar servicii de calitate. Pe aceasta cale dorim sa va multumim. Extinderea noastra nu ar fi fost realizabila fara increderea pe care voi ne-ati oferit-o de-a lungul timpului. Vrem sa va asiguram ca serviciile Metropolis Pest vor ramane, cel putin, lafel de bune ca si pana acum.

Pentru ca un serviciu sa fie prestat la un standard inalt de calitate, este nevoie de personal bine pregatit. Tocmai din acest motiv, echipa noastra de tehnicieni beneficiaza anual de programe specializate de instruire. Constant ne punem in locul clientilor nostri si incercam sa gasim un echilibru intre pret si calitate. Formula noastra magica ne-a indicat pretul de pornire de 2 RON/mp. Calitatea este garantata de certificarile obtinute de-a lungul timpului, cateva dintre acestea sunt: ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.
Pe langa calitate, punem accent si pe grija pentru mediul inconjurator. Noi folosim doar substante eco-friendly cu un grad minim de toxicitate. Astfel, operatiunile noastre sunt mai putin nocive pentru oameni, mult mai rapide si eficiente.

Pentru viitor, ne dorim sa extindem si mai mult aria de acoperire. Vom incerca sa depasim cele 4 judete in care furnizazam servicii. De asemenea, vom incerca sa mentinem aceleasi preturi competitive si sa ne marim echipa.

Nu uita, iti stam la dispozitie cu cele mai bune servicii de dezinsectie si deratizare, de luni pana vineri, intre 9:00-19:00. Ne poti contacta telefonic sau pe mail. Impreuna vom reusi in lupta cu daunatorii si iti vom recastiga confortul si linistea. Sa nu-ti faci probleme, suntem aici pentru tine.

Te-ar putea interesa si:
Molia Dezinsectie pentru termite